Bestel een kolf via de website en ontvang een gratis kolfadvies ter waarde van 20,-

Bekijk producten

Voor professionals

Een lactatiekundige komt niet alleen bij de ouders thuis, maar kan ook ingehuurd worden voor het scholen van professionals. Praktijk “Jessie'” heeft jarenlange ervaring in het scholen van diverse vakgebieden:

  • Verloskundige Academie Rotterdam.
  • Kraamzorg organisaties.
  • Ziekenhuizen.

Omdat Jessie niet alleen zelfstandig lactatiekundige is, maar ook kinderverpleegkundige en lactatiekundige binnen de kraamzorg, kan er dieper op de materie ingegaan worden en op die manier de juiste scholing op het juiste niveau gegeven worden.

 

Recencies.

 

♥ Jaarlijks krijgen wij onze bijscholing “borstvoeding” van Jessie. Elke keer is het weer zeer leerzaam. Jessie brengt de informatie  op een leuke manier over, waardoor het ook goed aankomt bij de deelnemers. Jessie bespreekt zaken die goed aansluiten met de praktijk. Door de scholingen kunnen wij gezinnen goed begeleiden met de borstvoeding. Mariëlle Rijnberk, Kraamzorg Rotterdam en omstreken. 

♥ Ik heb de basisscholing van Jessie als zeer boeiend en uitgebreid ervaren. Het is een 8 uur durende scholing (verspreid over 2 dagen) maar zo heb ik het niet ervaren. Het is een zeer praktijkgerichte scholing, zelfs voor de doorgewinterde kraamverzorgende. Jessie bedankt voor je enthousiasme! Anoniem, kraamzorg.

♥ Jessie, je hebt de scholing weer met veel enthousiasme en passie gebracht. Met je humor en praktijkvoorbeelden hou je ons steeds bij de les. Ondanks het 2 x 4 uur zitten na een werkdag, was het geen opgave om deze scholing te volgen. Heel erg bedankt! Anoniem, kraamzorg.

 

Over Jessie Neem contact op