Bestel een kolf via de website en ontvang een gratis kolfadvies ter waarde van 20,-

Bekijk producten

Referenties

Allergie

Wat hebben wij de eerste weken moeten knokken. Ons zoontje was vreselijk onrustig, huilde veel, sliep weinig. Compleet overprikkeld en na 4 weken hadden wij de nodige disciplines al gezien; huisarts, kinderarts, osteopaat, kinderfysio, babycoach, maar niets hielp. Je weet het als ouders gewoon niet meer. Wat we wel wisten, was dat ons zoontje iets mankeerde. Maar niemand kon ons vertellen wat. We maakten een afspraak met Jessie en kregen meer dan waar wij nog op hoopten! Jessie leerde ons dat borstvoeding super makkelijk en prettig kan zijn. Dat de voeding in rust kan verlopen, in plaats van met pijn en heel veel onrust. Maar zij hielp ons ook om bepaalde voedingsmiddelen te elimineren uit mijn dieet. 2 weken lang heeft Jessie ons ondersteund en moed in gepraat. En dat was nodig. Want anders hadden wij allang de handdoek in de ring gegooid. Maar Jessie kreeg gelijk! Ons zoontje bleek hevig te reageren op koemelk en kippenei. 6 weken na de geboorte konden wij eindelijk genieten. Ons kindje was van een weinig slapende, overstrekkende, veel huilende baby, veranderd in een blije bolle jongen die eindelijk lekker in zijn vel zit. En wij als ouders kunnen na 6 weken knokken, eindelijk bijtanken en genieten van ons lieve mannetje. Jessie, ontzettend bedankt!

Samanta

Als medisch zorgprofessional en lactatiekundige in opleiding, heb ik meegelopen met Jessie.

Het enthousiasme en de betrokkenheid van Jessie vielen meteen op. Jessie geeft duidelijke en begrijpelijke adviezen en heeft een schat aan kennis.

Ze denkt mee met haar cliënten en hun persoonlijke borstvoedingsdoelen, zonder oordeel of zonder hen een andere richting in te sturen.

Een geweldige lactatiekundige!

Stacey

Wat was ik onzeker en had ik veel pijn. Iedereen vond dat ik even moest doorzetten, maar dat trok ik niet meer. Tot Jessie mij vertelde hoe ik kon zien wat mijn kindje nodig had. In een consult hielp ze mij pijnloos te voeden. Wat voelde ik opluchting. En toch ook wel een beetje spijt, dat ik haar niet eerder ingeroepen had. Ik heb 2 weken met tranen rollend over mijn wangen gevoed. Nadat Jessie geweest is, heb ik geen pijn meer, voel ik mij zeker in wat ik doe. En ben ik ontzettend trots op waar wij nu staan. Zonder Jessie was ik allang gestopt. Jessie helpt niet alleen met de borstvoeding, maar helpt je om meer vertrouwen te hebben in je moederschap. Geweldig!

Tamara

Wat had ik even die ‘warme douche’ nodig! Ik zat er best wel een beetje doorheen. Iedereen om mij heen vertelde mij, dat mijn dochter met kunstvoeding ook groot zou worden. Dat ik beter kon stoppen. Ik begreep heus waarom men dat zei. Ze bedoelden het goed. Maar het was niet wat ik nodig had. Bij Jessie voelde ik mij gesteund. In welke keuze ik ook zou gaan maken. Jessie wilde mij helpen. Luisterde naar mijn relaas en gaf toen hele praktische tips. Ik kon er weer mee aan de slag en wat het meest prettig voelde, was dat ik mij eindelijk gehoord voelde. Jessie gaf rust en vertrouwen. In haar en in de situatie. Na een aantal dagen was de situatie totaal veranderd en geef ik nu met heel veel plezier en vertrouwen mijn dochter borstvoeding. Trots! Dankjewel Jessie, je bent onze topper.

Anoniem

Jessie bracht rust en gaf mij handvaten waardoor ik, nu al 15 maanden met plezier borstvoeding geef!

Marielle

Jessie is heel pragmatisch, positief en enthousiast. Op het moment dat ze bij me kwam zat ik er flink doorheen wat betreft borstvoeding. Ik had net een borstontsteking gehad, het voeden deed veel pijn en ik was erg onzeker. Ze kon dezelfde dag van ons eerste contact komen en nam echt de tijd. Met hele praktische tips en persoonlijk advies heeft ze er voor gezorgd dat ik weer plezier kreeg in borstvoeding geven en vertrouwen kreeg in mezelf. Ze verkondigd overigens duidelijk niet dat je borstvoeding ‘moet’ geven, juist niet, je ‘moet’ niets. Bovendien is het heel fijn dat ze achteraf bereikbaar is voor vragen, dit helpt enorm

Deán

Al 2,5 jaar hebben wij thuis een kindje welke ontzettend slecht slaapt, vaak krijsend wakker wordt en daarna maar moeilijk in slaap komt. Het brak ons vreselijk op.

Adviezen van omstanders waren: laten huilen, niet oppakken in de nacht, stoppen met de borstvoeding want daar werd ons (toen nog maar 5 maanden oud) kindje afhankelijk van. En ga zo maar door. Bij toeval kwam ik in contact met Jessie. Zij stelde vragen waar ik bij dacht; “het gaat om slapen, waarom vraag je daar niks over?” Ons kindje had een onrustige huid, een afwijkend ontlastingspatroon en bij navragen nog het een en ander waar wij onbewust wel vraagtekens bij hadden gezet de afgelopen jaren, maar niks mee konden. We waren ten einde raad.

Jessie liet ons in zien dat ons ‘onderbuikgevoel’ zeker klopte en wij er goed aan hadden gedaan om ons kindje niet te laten huilen. Door Jessie weten wij nu, dat ons kindje reageert op melkproducten. Na het elimineren van bepaalde producten hebben wij een totaal ander kind! We weten niet wat ons overkomt! De nachten zijn weer van ons, de ontlasting van onze kleuter is veranderd en in plaats van krijsen van de pijn, is het nu krijsen van plezier geworden! Wat een verademing. Dankjewel Jessie!

Tamara

Mocht je twijfelen een lactatiekundige in te schakelen, dan zou ik adviseren: nu gelijk doen. En dan heb je aan Jessie een hele goede. Ik had haar eigenlijk al drie weken eerder in moeten schakelen. Na het bezoek van Jessie gaat voeden nu pijnloos en zonder een grote stapel kussens, heel erg fijn. Dank je Jessie!

Eva

Ruim zes maanden drinkt mijn meisje nu aan de borst. De eerste negen weken waren een gevecht. Tot Jessie langskwam. Door de goede adviezen, de rust en het vertrouwen durfde ik weer op mijn eigen gevoel te vertrouwen en werden de voedingen stukken aangenamer. Waar standaardadviezen niet werken, weet Jessie wel raad, omdat ze echt goed kijkt naar de situatie. Heel erg bedankt!

Suzanne

Had ik je maar eerder ontmoet. Wat een fijn mens ben je. Je hebt mij gerustgesteld, mij getroost, geadviseerd en gecomplimenteerd bij de moeizame start van de borstvoeding. Je kunt zien dat je van jouw Werk houdt. Dit is ook wat een mama nodig heeft, handige tips, luisterend oor, geruststelling, motivatie. Dankzij jouw bezoek, Voel ik mij goed. Je staat op mijn lijst van aanbevelingen voor mijn vriendinnen.

Buket

Na een wat lastige start met borstvoeding in het ziekenhuis heb ik de hulp van Jessie ingeroepen om weer live te gaan borstvoeden. Met een beetje veel productie had mijn kleine meid namelijk wat moeite om het tempo bij te houden.
Een correcte houding maakt na een dag al een wereld van verschil. We hebben ook een nieuwe boerhouding en een buikmassage geleerd: op naar minder lucht meehappen en minder krampjes!
Heel fijn om alles nuchter te kunnen bespreken met humor en gezelligheid. Ook fijn om zo snel ondersteuning te krijgen.

Kim

Oooh die Jessie heeft ons zo geholpen!!!!! Vanaf het begin had ik te weinig melk en kon mijn meisje niet goed aanhappen. Jessie zag gelijkt dag haar tongriemoje en lipriempje te strak waren. Na ons consult aan huis waren we gelijk gerustgesteld door de positieve attitude van Jessie en de technieken die we hebben geleerd.
Ook hadden we cursus bij haar gedaan en was dit de enige cursus waar manlief enthousiast over was haha!!
Ondanks mijn lage productie, houd ik het nog steeds vol. 2x per dag en nu is ons liefje al bijna 9 maanden.

Zonder Jessie had ik opgegeven en had ik de bijzondere en PIJNLOZE momenten moeten missen met mijn meisje.
DUIZENDMAAL DANK!

Francis, Milano en Miléa

Graag wil ik je op deze manier nogmaals bedanken voor al je hulp! Zonder jou was het nooit gelukt om te relacteren. Je praktische tips tijdens het consult en daarna nog vele via de mail hebben ervoor gezorgd dat ik nu bij mijn dochter wel een positieve ervaring heb met borstvoeding geven. Bij mijn zoon heb ik 2 maanden veel pijn en ellende gehad, maar het kan gelukkig ook anders blijkt nu!
Dus heel erg bedankt voor je steun en enthousiaste berichten!

Hendrika

Bij Jessie weet je dat je een betrokken hulpverlener hebt die above and beyond the call of duty kan gaan als het moet. Ik heb uitgebreid degelijk advies gekregen, morele ondersteuning en gewoon hartelijk contact. Dankzij deze ondersteuning kan ik nu ondanks te lage productie mijn baby bijna helemaal zelf voeden. Daar is een lange adem voor nodig, maar die is er ook van beide kanten. Ik beveel Jessie van harte aan voor iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning.

Paulien Senden

Omdat ik wat problemen had bij de borstvoeding ben ik bij het inloopspreekuur binnengelopen. Jessie nam alle tijd om te kijken wat er aan de hand was en uiteindelijk bleek dat mijn dochter een te kort tong- en lipriempje had. Een paar weken nadat dit verholpen was liep ik echter toch nog tegen wat dingen aan. Jessie is toen bij ons thuis geweest en heeft meegekeken met het voeden en antwoord gegeven op veel vragen. Ik ben erg blij dat ik dit thuisconsult gedaan heb, Jessie is erg praktisch en nuchter ingesteld en heeft veel tips gegeven m.b.t. aanleggen / voedingsritme / evt. kunstvoeding etc. Ik kan er nu weer tegenaan en alhoewel ik niet weet hoe lang ik nog borstvoeding wil geven, heb ik nu weer nieuwe energie om er voor te gaan. Een aanrader wat mij betreft!

Annelien

Bedankt voor die paar kleine tips die je voor mij en mijn zoontje had en waardoor het geven van borstvoeding weer een stuk leuker werd! Zelfs met een tweede kind van een maand oud die op zich goed hapte en dronk en de ervaring van 6 maanden probleemloos borstvoeding geven aan de eerste (die alleen bij de start niet goed hapte waarna we een tijdje tepelhoedjes gingen gebruiken op jouw advies) blijken er toch nog kleine dingen te verbeteren. Maar die kleine dingen maken een wereld van verschil. Door de vrolijke, begripvolle en duidelijke manier waarop je je tips geeft was het ook deze keer weer een fijne ervaring, bedankt!

Maaike

Nog reuze bedankt voor de adviezen en tips die je gaf bij het thuisconsult. Het eerste euvel (tongriempje – geconstateerd tijdens inloopspreekuur) was verholpen, maar sommige problemen bleven door gaan. Hoe gemakkelijk je denkt dat het allemaal wel goed gaat en ondertussen je jezelf alle verkeerde houdingen aanleert 😀 De adviezen waren realistisch en praktisch, bijv difrax fles en soort kunstvoeding, en je stuurde me ook nog een verslag als geheugensteun; niet geheel overbodig.

Mocht je het nog willen weten, zit nu op 3 borstvoedingen per dag en twee kunstvoedingen. Binnenkort weer aan het werk dus dan moet ik een bv minder gaan doen, want kolven dat is echt niks voor mij, dus ik zal je nog wel mailen voor ene “afbouwschema”. One big thanks!

Philippine

we hebben al een tijdje mailcontact en nu ontdek ik je website. Het is ontzettend fijn om mijn vragen aan je te kunnen mailen. Wanneer ik me even onzeker voel en er niet uitkom, is het fijn om er over te ‘praten’. Je beantwoordt mijn vragen snel en dat is super! Heel erg bedankt!

Jitske

Hierbij wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor je tips om ervoor te zorgen dat mijn melkproductie wat af zou nemen! Aan de telefoon klonk je erg vrolijk en ook in je mail kom je kundig en vrolijk over! Ondanks mijn lange verhaal aan de telefoon begreep je me gelijk en had je duidelijke tips om ervoor te zorgen dat het weer rustig werd in mijn hoofd! Dankzij jou tips werd het geven van de borstvoeding weer een feestje.
Toen ik later alsnog besloot om te stoppen met het geven van de borstvoeding had je een duidelijke mail gestuurd met ideeën.
Nogmaals bedankt!

Christa

Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor je tips en adviezen. Wat ik erg in je weet te waarderen is dat je praktisch bent en ook realistisch. Je doet het niet mooier voorkomen dan het is. Uiteindelijk ben ik gestopt met het geven van borstvoeding, dat was uiteindelijk mijn eigen keuze. Ook met het afbouwen daarvan heb je me perfect geholpen en hebben we een borstontsteking die op de loer lag voorkomen. We hebben een keer gebeld en regelmatig contact gehad per e-mail. Heerlijk dat je steeds zo snel reageerde, zelfs tijdens de kerstdagen toen ik zo omhoog zat…. Ik wens je heel veel succes en plezier met het ondersteunen van andere dames!

Manon

Ook ik wil graag een dankbaar berichtje plaatsen hier. Borstvoeding geven wilde ik heel graag, maar helaas kreeg ik net als vele anderen een lastige start met tepelkloven, pijn en onzekerheden. sinds jouw bezoek bij mij thuis en je advies over het aanleggen heb ik geen pijn meer ervaren. Jouw kundigheid en enthousiasme hebben me weer motivatie gegeven. Ik ben nu zo blij dat ik heb doorgezet! Mijn zoontje groeit super goed en is heel tevreden. Na het thuisconsult heb ik nog vele adviezen van je gekregen als ik vragen had. ik ben je zeer dankbaar voor de tijd die je daarin hebt gestoken. en hoop je nog te mogen bereiken bij problemen en vragen die nog kunnen komen..
Nogmaals dank!

Laura